Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.

Köp Puma X Online

Under 2020 skapade Köp Puma X Online några rubriker genom att teckna LaMelo Ball och Neymar Jr. När det går in i 2021 verkar det välkända sportklädesmärket redo att fira några av sina livsstilsorienterade förslag, med den senaste strävan i form av ett DISC System Weapon OG retro. Nysläppt, 1993-designen har återvänt i sin ursprungliga "White/Black/Gold" makeup, såväl som i nyare stilar.

image

Profilstrukturer som döljer trådsnören skämmer bort sig med halvgenomskinliga ytbehandlingar, vilket gör att Puma X Billigt Online ikoniska randiga logotyp kan komma igenom. DISC-systemet ägnar sig mestadels åt en "svart" smink, men alternativen "Grey Violet" och "Bridal Rose" doppar sin 30-åriga teknologi i en krämfärgad finish. Under fötterna har varje high-top lädersneaker i första hand en beprövad "yin-and-yang" färgskala, men de ursprungliga Weapons motspelare tar med sig lite av sin retrostil från ovandelen till mellansulan och yttersulan.

Innan hans alltför tidiga bortgång i mars arbetade LA-raplegenden Nipsey Hussles The Marathon Clothing och Puma på en speciell kapsel, och nu kommer deras samarbeten att släppas postumt för att hedra Hussles arv. Puma X Lägsta Priset Den gängliga rapparen födda Ermias Asghedom var ett paradigm för avslappnad kalifornisk coolhet, så kollektionen kapslar in hans lättsamma stil med en duo av co-branded versioner av Puma California sneaker och en komplett uppsättning kläder som skapades med hjälp av mått på hans kropp . Varje sko kommer i både vit/röd och svart/röd och kombinerar textilier med slätt läder och en lätt glansig mellansula för en klassisk look.

Samvarumärkta detaljer pryder varje skos mellanfot och hangtag. Puma X Träningsskor Ur klädsynpunkt finns det en röd träningsdräkt som är en idealisk matchning för det vita paret, medan en svart träningsoverall ger ett perfekt par till det svarta paret. Svarta och bruna jumpsuits i arbetsklädesstil och fem olika t-shirts kompletterar sedan de gemensamma varumärkena. Hussles kärlek till samhällsbaserad aktivism var välkänd, så 100 % av nettointäkterna från samlingens försäljning kommer att gå till Neighborhood "Nip" Foundation för att berika livet för lokala LA-ungdomar.

Framhävd av fyra skostilar - inklusive ett par rutschbanor, som har Diamond Supply Co.s ikoniska "Tiffany"-färgschema. Dam/Herr Puma X Cali-0 har en ovandel i vitt läder, mocka kommer i en tie-dye all-over Teal och en vit ovandel ovanpå en vit sula, medan Slides är klädda i samma Teal makeup. Clyde kryddar saker och ting för en helt svart look med Teal formstrip.

www.multisko.com
Sign In or Register to comment.