Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

adidas ozweego era pack

image
adidas schoenen dames zwart Voor de zomer van 2019 neemt adidas een duik in zijn eigen archief en bedenkt een sneakerlijn gebaseerd op de Ozweego 3. adidas heeft ervoor gekozen dicht bij het oorspronkelijke ontwerp te blijven, dus de sneaker heeft het klassieke bovenwerk van suède, mesh en TPU. in combinatie met de EVA-tussenzool met de adiPRENE-dempingstechnologie in de voorvoet en in de hiel. De rubberen buitenzool moet je de juiste grip geven.

adidas schoenen heren blauw Adidas heeft zijn Ozweego versterkt om de nieuwe Ozweego TR te creëren, een silhouet dat onlangs debuteerde in een "Legacy Green" colorway. Met behoud van een herkenbare vorm, maar met nieuwe branding en een licht gewijzigde onderkant, verschuift dit adidas Originals-ontwerp naadloos tussen de straten en de paden. Zwaar gebruik van groene tinten in militaire stijl op het vaag patroon bovenwerk maakt de ruige inspiratie van de Ozweego TR meteen duidelijk oogopslag.

adidas schoenen online kopen Deze duurzame basis is verfraaid met gedrukte mil-spec-tekst op het laterale kwart, die goed samenwerkt met de tweekleurige Three Stripe-afbeeldingen. Kenmerkende kronkelende plastic buizen zijn zichtbaar rond de oogleden, maar gewikkeld in textiel terwijl ze rond de hiel buigen, en een rode veter zorgt voor een vleugje levendigheid. Hieronder bieden adiPRENE-tussenzolen een contrast met een ivoorkleurige tint. Zwarte rubberen buitenzolen behouden het originele Ozweego-tractiepatroon, maar verlengen en versterken veel van de stukken voor een meer gripvolle pasvorm en gevoel, perfect voor slecht weer of oneffen terrein.

adidas ozweego era pack Na een samenwerking met Dame D.O.L.L.A. Voor NBA All-Star Weekend is Virginia Beach's eigen Pusha T terug voor een ander samenwerkingsproject met The Three Stripes. De rapper van Daytona herpositioneert zichzelf weer in de lifestyle-categorie en zet zijn run van de adidas Ozweego voort en roept opnieuw de mensen van Call of Duty op om hem te vergezellen in het ontwerp. Deze aanstaande vertolking is gemaakt met een veel donkerder motief . Bovenste structuren worden nu gepresenteerd met onopvallende zwarte huiden en wijken meestal af binnen de verschillen in texturen door de mesh en suède materialen.

https://www.stuffootclub.com/
Sign In or Register to comment.