Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Nike Air Max Tailwind Prezzi Bassi

Unders, die hun eigen textuur en bijgevoegde hardshell-vormen dragen, geven de voorkeur aan koele tonen met een ijzig blauw, niet te vergelijken met de geliefde GariGari-Kun-ijslolly's van het land. Acquistare Nike Air Max Tailwind Bits van sparren sieren verder de kleinere details - namelijk de ooglap, randen van het luchtbelvenster en openingen van de hiel - met team-sinaasappels doen hetzelfde over de miniatuur swoosh bij de teen evenals achter geplaatste verfraaiingen.

image

Halverwege tussen een vertakt ontwerppad, neemt de Nike Air Max Tailwind Svendita deze keer wat wilde materialen en kleuren voor een spin, en neemt hij een kleine en waarschijnlijk snelle vakantie van zijn vele neutrale en OG-schema's. Wat volgt is een reeks statement-elementen met de basislagen van zwart ballistisch gaas als de enige echte neutrale onder de set. Silvers, precies bovenaan geplaatst, dragen een metalen afwerking van een robot ver weg in de verre toekomst, terwijl extra oranje accenten worden gecombineerd met esthetiek van bergbeklimmen in hun touwstijl en knevelsluiting.

Nike Air Max Tailwind Prezzi Bassi Muntgroen, verspreid over de pijpen en onderkant van het bovendeel, zijn de meest opvallende langs de zool en herinneren aan veel van de glow-in-the-dark-afwerkingen op iconische modellen zoals de Yeezy 2 of zelfs de komende Air Jordan 6 Travis Scott. De Nike Air Max Tailwind IV is een belangrijk onderdeel van de lifestyle-line-up van het Swoosh-merk geweest omdat het de 20e verjaardag van zijn deubt in 1999 viert, en nu is de klassieker van rond de eeuwwisseling verschenen in een klassieke zwart-witte kleurstelling.

Zwarte mazen en leer op het bovenwerk worden geaccentueerd door witte Swooshes en merkhits, terwijl het kwartier deze Nike-schoenen er niet te veel uit laat zien als scheidsrechterschoeisel met een zachte grijze gradiëntvervaging en tweekleurige plastic overlays die van wit naar zwart gaan . Scarpe de Nike Air Max Tailwind De grimmige zwarte tussenzool roept levendige poppen wit op voor trim rond de Air Max-dempingseenheden en een kenmerkend blauw MX-embleem op de buitenzool maakt de look af. Perfect voor het naderende herfstseizoen, je kunt op zoek gaan naar deze nieuwe klassieke Tailwind IV-make-up

Overlays en basislagen van glad leer volgen in de schaduw, hoewel piping over het profiel, verschillende merkaccenten, en de gebogen steunen langs de binnenpanelen zorgen voor een opmerkelijk contrast in kleurverloop, grimmige zwarten of kleine rode pictogrammen. Nike Air Max Tailwind Uomo/Donne Bovenste lijnen zitten in een donker gaas, passend bij de voering binnenin, met zelfs zooleenheden verduisterend voor een eerlijke toewijding aan zijn veelzijdige opstelling.

www.ultrabshop.com
Sign In or Register to comment.